BOB HANSSONbilden: http://babelbloggen.se/tag/bob-hansson/

Hej allihopa!

Ny månad innebär inte bara att vi går mot våren utan med den kommer också mycket nytt och roligt i kulturväg. Det jag blev mest positivt överaskad kring var det att ingen mindre än Bob Hansson besöker Ulricehamns bibliotek den 14 mars. Det blir som ett författarmöte och det går att förboka biljetter redan nu. För er som väljer att vänta kom ihåg femtiolappen när ni traskar mot Ulricehamns Bibliotek klockan 19.00!

Jag beundrar verkligen Bob Hansson. Han har på många sätt bevisat hur äkta han är, inte bara i sitt skrivande men också som person. Hans böcker har den där verkliga tonen i dem som samtidigt kryddas av hans poetiska och vackra sätt att skildra världen i all dess tråkighet.

Samtidigt är han inte bara bra på det han gör utan har också en väldigt fin personlighet. Han är väldigt duktig på att underhålla samtidigt som han får fram viktiga budksap och väldigt ofta lockar till skratt.

Han känns som en av oss vanliga dödliga och har en otrolig närvarhet. Det finns många orsaker att gå och lyssna på Bob Hansson. Detta är bara några av alla.

Hoppas vi ses där!


Kommentarer
Postat av: Marcus

Hej Hanna!Det låter som att Bob Hansson verkligen är en av dina favoritförfattare. Kommer man se någon intervju efter Bobs föreställning? Vilken inspiration får du ifrån Bob Hansson? Och vilka av hans böcker tycker du är bäst?

2011-03-03 @ 19:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback