Hörde jag bio?

Hej. Till alla er filmälskare där ute. Nu ska jag nämligen ta mig en titt i min spåkula och försöka se film-framtiden.
Tror jag tittat allt för djupt in i spåkulan för är nämligen redan inne på 2012. Men den som väntar på något gott..

Den som trodde att Spiderman gett upp trodde fel. Nu ersätts allas våran Spiderman Tobey Maguire, istället av Social Network-stjärnan Andrew Garfield.
Spännande att se reaktionerna. Att byta ut någon är alltid ett så kännsligt ämne. Premiären är i juli 2012.

Bond-älskare titta hit! Efter många om och men blir det nu en 23e Bond film med Daniel Craig, trots prduktionsbolagets ekonomiska svårigheter har man nu äntligen bestämt sig för att det blir en film till.
Premiären är den 9 november 2012.

Har ni sett "På smällen"? Då kan jag komma med glädjande nyheter. Nämligen att det blir en uppföljare, dock med fokus på ett annat par. (Något säger mig att det är systern Debbie och hennes man)

Ska du på bio i helgen? Va säger du? Att du inte vet vad du ska se?
Nejmen vad bra. Då har du kommit till rätt preson.

För den realistiska:

Gudar och människor
- En prisbelönt film som är verklighetsbaserad på händelser från ett kristet munkkloster i Algeriet 1996. Hade sin premiär 14 januari.

Get low - En man börjar fundera kring hans egna begravning. En dag stampar han in på den ganska ödelagda begravningsbyrån och vill planera sin egna begravning. Där ta de emot honom med öppna armar trots de faktum att han kommer vara vid liv under hela akten. Också baserad på en verklig historia. (Denna skulle jag vilja se)

För flickvännen/vännerna:

Hjärtslag
- Två vänner bli plötsligt förälskade i samma kille, Nico. Plötsligt förvandlas vänskapen till rivalitet.

Love and other drugs - Kärleksdilemma. Jamie är killen med charmen som plötsligt möter den annorlunda och spontana livsnjutaren Maggie. Plötsligt står han inför ett val, ge upp allt för en kärlek som är omöjlig?

Grabbigt:

Red - Tidigare CIA agenter anklagas för mord, nu måste de använda sina tidigare poliskunskaper för att överleva. Bruce Willies finns med i denna actionbomb. Den har premiärdag idag.

Unstoppable - Ett tåg måste stoppas. Den är på väg mot en stad, i hög hastighet, med farligt last och utan förare. Två män tar sig an denna utmaning, kommer de hinna? (Har sett denna, en riktig nagelbitare)

För hela familjen:

Dumma mej - Gru avgudar allt som är ont. Tills den dag då tre små flickor ser honom som något ingen annan gjort tidigare, en potentiell far.

Megamind - Megamind är en misslyckande superskurk som lever på att göra livet eländigt för Metro city-borna, och gång på gång får Metroman, standens beskyddare slåss mot honom. En dag lyckas Megamind att döda Metroman. Bråket mellan gott och ont är längre inte lika roligt när det inte finns något gott. Megaming får nu ett nytt syfte.. vilket heller kanske inte blir så lyckat. (Har sett denna, SUPERVÄRD ATT SE!)

Megamind trailer


Get low trailer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback