HEJ, TITTA HIT


Bild, privat

Hej, det händer saker och ting på Tranemo Bibliotek. Saker många av oss inte är medvetna om. Men nu är du det, därför ska du inte bara delta för att stötta vår kultur, utan också för det är riktigt roliga och intressanta saker som är på gång. Om du inte orkar ta dig dit bara för att se detta, så ta en titt när du t.ex. lämnar tillbaka en försenad bok eller ska låna något!

Just nu pågår en utställning, Byggnader berättar - Det moderna Västa Götaland. Pågående utställning kommer att avslutas den 27 Februari. Så ta chansen att se detta, speciellt ni i trakten eller ni andra arkitektur eller byggnadsintresserade. Finns bilder på de moderna byggnaderna, samt information. Superintressant att se hur vår utveckling avspeglas i allt, i detta fall byggnadsarkitekturen.

Missa inte uställningen som kommer på Tranemo Bibliotek. Shwan, fotografi och oljemålning.
Av tidigare pressfotograf för Reuters i Irak.
Vill du se? Ta dig till Tranemo Bibliotek kring 1 - 26 februari!

Om vi ser lite längre fram i tiden, så kommer du den 28 februari ändra fram till den 2 April kunna ta del av Anita Alexanderssons och Katarina Ekerheds målningar och väverier.

Och där Anita och Katarina avslutar sin tid på utställningsväggarna så tar Natalie Jenssen, den 4/4 upp samma uppdrag och visar då sina "småkryp" gjorda av lera/lernit. Samtidigt finns Kerstin Norelius majblommesamling uppe för allmänhetens beskådningar. 

Nå? Finns det något som fångar ert intresse, om inte så känns det som Kerstins majblommesamling kan vara rolig att se. Köper själv majblomman varje år, dock tappar jag bort dem istället för göra som Kerstin - samla på dem!

Vill ni läsa mer?
http://www.tranemo.se/template4.asp?WebID=KOMMUN&LanguageCode=SWE&CountryCode=SE&PageID=1333
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback